Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul după 11 ani de căsătorie: „Divorțul nu este răspunsul”

17 10. 2024, 12:28

Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul după 11 ani de căsătorie. Noul jurat MasterChef a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu adevărat impresionant.

Chef Florin Dumitrescu nu își ascunde sentimentele și zi de zi postează în mediul online tot ceea ce gândește. De această dată, a scris un mesaj emoționant despre căsnicia pe care o are de 11 ani cu frumoasa lui soție, Cristina Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul după 11 ani de căsătorie

„Nu am o rețetă secretă pentru căsnicia noastră. Noi suntem foarte uniți prin iubire, în primul rând, și apoi printr-o prietenie de-a dreptul. Ne face reală plăcere să petrecem timp împreună, încă găsim subiecte să povestim cu orele și să râdem mult. Familia, pentru noi, este totul, este ceva sfânt, iar divorțul nu este răspunsul, din punctul meu de vedere. Cred că orice se poate discuta și remedia, mai ales când am făcut o promisiune că vom fi împreună la bine și la rău!”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Viva.

În luna mai au împlinit 11 ani de căsnicie

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri.

Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, a scris în descrierea fotografiei celebrul jurat MasterChef.

foto: soical media